BUROTETA OP VAKBEURS ‘RUIMTE EN LICHT’

Buroteta presenteert dinsdag 5 juni 2018 tijdens de vakbeurs Ruimte & Licht haar nieuwste producten voor een duurzame ombouw naar led-verlichting. In Expo Houten kunnen belangstellenden zich in stand 2.1.04 hierover laten voorlichten.

Doorgaans brengt de overstap naar led-verlichting de aanschaf en installatie van nieuwe armaturen met zich mee. Terwijl de gebruikte armaturen meestal nog jaren mee kunnen. Dit gaat ten koste van de CO2-reductie en het duurzame karakter van led-verlichting.

HERGEBRUIK: 90%

Buroteta heeft een unieke werkwijze ontwikkeld om tot de meest duurzame methode te komen voor het overstappen naar led-verlichting. Dit heeft geresulteerd in een oplossing waarbij bestaande armaturen niet vervangen worden, maar worden hergebruikt en opgewaardeerd.

40% MEER CO2-REDUCTIE

Door het directe hergebruik van materialen ontstaat er een minimum aan afval en worden kosten bespaard. Opgewaardeerde armaturen zorgen voor 40% meer CO2-reductie dan de installatie van nieuwe armaturen. Zo voorziet Buroteta in een duurzame en kostenbewuste overgang naar led-verlichting.

LED-UNITS

Voor de opwaardering wordt gebruik gemaakt van speciale led-units, ontwikkeld door Buroteta. Buroteta gebruikt de led-units om conventionele lichtbronnen in de meest voorkomende armaturen te vervangen. De opgewaardeerde armaturen zorgen voor een daling van het verbruikte wattage en zijn vervolgens gelijkwaardig aan de nieuwste led-armaturen. In het geval van unieke armaturen zorgt Buroteta voor een oplossing op maat.

RAPPORTAGE

Van alle armaturen met ingebouwde led-units zijn meetrapporten opgesteld die op aanvraag beschikbaar zijn.

Naast het duurzaam ombouwen naar led-verlichting richt Buroteta zich ook op het realiseren, vormgeven en onderhouden van installaties voor de openbare verlichting. Tevens kunnen wij het opstellen van beleidsplannen, lichtplannen, bestekken en beheerplannen verzorgen.

Meer weten? Buroteta verwelkomt graag iedereen tijdens de vakbeurs Ruimte & Licht.